in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Tárolási tippek kis lakásokba

Tárolási tippek kis lakásokba is.

Némi képzelőerővel csodákat tehetsz. Íme, praktikus tárolási tippek kissebb lakásokba is.

A kreativitás a válasz az élet számos problémájára, különösen, ha az otthonról van szó. A dolgokat csak korlátozott számú helyre lehet elpakolni, ezért minnél nagyobb a képzelőerőd és a fantáziád, annál jobb. M a cuccok – legalábbis egy részük – fontos a számunkra, a legtöbbünknek megoldást kell találnia a tárolásukra. Íme néhány ötlet, amit sikerrel alkalmazhatsz az otthonodban is.

Akaszd fel, amit csak lehet

Egy jól elhelyezett festett deszkára szinte bármit fel lehet akasztani. Csavarozd fel a deszkát a falra, és pakold tele akasztókkal. Különösen hasznos lehet a konyhában, de tárolhatod ily módon a kabátokat, sálakat, ékszereket, öveket is.

x Promóció

Hozd ki a legtöbbet az ablakpárkányokból

Ha kis helyen élsz, minden sík felületet ki kell használnod! És néha ez az ablakpárkányokat is magában foglalja. Tökéletes hely lehet könyveknek, apró csecsebecséknek, növényeknek vagy bármilyen más kis tárgynak, ami csak eszedbe jut.

Szerelj polcokat a magasba is

Használd ki a nagy belmagasságot! Polcozd be az ajtók feletti részt, és pakold oda a ritkán használd dolgokat.

Válassz kreatív ülőalkalmatosságokat

A rejtett rekeszekkel ellátott ládák és padok a legjobb barátaid mindenféle holmi elrejtéséhez – és ülőhelyet biztosítanak a barátoknak és a vendégeknek. Mindig jó, ha egy dolog kettős célt szolgál.

Növeld az ágyad tárolási lehetőségeit

A legtöbb matrac elég széles és hosszú ahhoz, hogy ki tudd használni az alatta lévő helyet. Szerezz be egy egyedi készítésű emelt platós ágyat, vagy próbálj ki egy ágykeretet ágy alatti fiókokkal.

Maximalizáld a szekrények feletti területet

Persze, a szekrények tetején lévő tárgyak véletlenszerű összeválogatása jól nézhet ki, de nagyon könnyen átcsúszhat a rendetlenségbe is. Tégy kosarakat vagy bőröndöket a szekrények tetejére, amiket aztán megpakolhatsz a tárolandó holmikkal.

x Promóció
x Promóció
Tarts rendet az íróasztalon.

Így tarts rendet az íróasztalodon!

Törzsizomzat edzése.

Miért fontos a törzsizomzat erősítése?