in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Tartsd kézben a dolgokat: az okos otthon előnyei

Okos otthon legjobb eszközei.

Ha neked is fontos a kényelem, a biztonság, ráadásul még arra is törekszel, hogy védd a környezetedet, az okos otthon megoldásait neked találták ki.

Az okos gépekben számtalan lehetőség rejlik, és nem csak azért, mert megkönnyítik az életünket. Segítségükkel olyan dolgokra is figyelni tudunk, ami másképp nem menne, ilyen például az energiatakarékosság. Íme, milyen előnyökkel jár, ha kezedbe veszed az irányítást, és az okostelefonoddal monitorozod otthonod működését.

Kényelem és jó hangulat

Mi lenne, ha a környezetedet mindig az aktuális hangulatodhoz tudnád igazítani, és ehhez fel sem kellene kelned a kanapéról? Állítsd a fény erősségét és hőmérsékletét, indíts zenét egy kattintással, és élvezd! Az Aqara LED Bulb állítható fényerővel és színhőmérséklettel rendelkező izzó. AZ okosotthon Hub-hoz való csatlakozás után kapcsolódik az intelligens vezérlőkhöz, és engedélyezheted rajta keresztül a fel- vagy lekapcsolásának ütemezését, valamint más intelligens opciókat is.

x Promóció

A JAYS s-GO Three vezeték nélküli bluetooth hangszóró kerek, trendi formavilága a legnevesebb skandináv hagyományok előtt tiszteleg, színei pedig Koppenhága és Göteborg stílusát idézi. Különleges kialakításával 360 fokban élvezheted a kiegyensúlyozott hangzást akár 10 órán át.

Környezetbarát megoldások

Csak annyi áramot és hőt használj, amennyire ténylegesen szükséged van. Ezzel nem csak a pénztárcádat, de a bolygó erőforrásait is kíméled.

A Netatmo termosztát távolról szabályozható fűtéssel csökkenti a háztartás energiafogyasztását. Használhatod okostelefonokkal és más okoskészülékekkel összekötve is. Bárhol és bármikor ellenőrizheted és módosíthatod a fűtést az okostelefonodról, tabletről vagy laptopról.

Az EVE Energy okoskonnektorral szabályozhatod otthoni készülékeid áramfelvételét, figyelheted felhasználásukat, és láthatod költségeid alakulását. Egyszerűen, távolról vezérelheted egy könnyen érthető és kezelő felületen.

Biztonság mindig, mindenhol

Ha szeretnéd folyamatosan szem előtt tartani a lakásodat, vagy csak annak egyetlen szegletét, remek megoldás ehhez az okos kamera és biztonsági rendszer. Az Aqara G2H kamera például Apple HomeKit kompatibilis, éjjel is lát, arcfelismerő funkcióval bír, és lehetővé teszi a kétirányú hanggal történő kommunikációt.

x Promóció
x Promóció
Újévi fogadalmak

A teljesíthető újévi fogadalmak titka

Tökéletes otthoni dolgozósarok.

Így lehet tökéletes az otthoni dolgozósarok