in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Tavaszi nagytakarítás a párkapcsolatban? Igen!

Tavaszi nagytakarítás a párkapcsolatban? Igen!

Nem csak az otthonunkban, de a párkapcsolatban is érdemes időnként nagytakarítást tartani.

Tavasszal nemcsak a természet ébred új életre. A nap meleg sugarai, a jó idő bennünk, emberekben is felébresztik a változás vágyát.
De a tavaszi nagytakarítás időnként a párkapcsolatban is aktuális lehet. És a legjobb, ha ugyanúgy járunk el, mint az otthonunkkal: leszelektáljuk azt, ami nem szolgál bennünket, terhünkre van, akadályoz. Hisz a hosszú távú kapcsolatok folyamatosan változnak, és ha nem figyelünk eléggé, olyan dolgok, jelenségek is felüthetik bennük szépen lassan a fejüket, amelyek aztán lépésről-lépésre aláássák a szerelmünket. Ezeket érdemes megkeresni a párkapcsolati „nagytakarítás” során, és száműzni őket, leszelektálni, mint felesleges kacatot.

Száműzd a féltékenységet

Az egészséges féltékenység – kis adagokban – felélénkítheti a kapcsolatot. Alapvetően azonban sokkal többet rombol, mint amennyit hozzáad a szerelmünkhöz. Ha a féltékenység problémát jelent a kapcsolatodban, beszélj róla a partnereddel, hogy egyszer s mindenkorra eltűnjön az útból. Az általában jobb tavaszi hangulat segíthet a jó megoldás megtalálásában. Ha ez nem működik, a párterápia segíthet.

x Promóció

Száműzd a múlt árnyékait

A tavasz arra is ideális időszak, hogy mentálisan elszakadjatok a múlttól. Tedd félre a múltbeli kapcsolatok emlékeit, és ne terheld velük a jelenlegi szerelmedet. Engedd el a párod exein való rágódást, kövesd ki őket a közösségi média felületeken, és kérd meg a kedvesedet, hogy ő is tegye meg ezt. Éljetek az itt és mostban, és élvezzétek a közösen töltött időt. Hasonlóképpen jó időszak ez arra, hogy kölcsönösen elengedjétek a múltbéli sérelmeiteket. Ha már túlléptetek rajtuk, fogadjátok meg, hogy többé nem hozzátok szóba azokat.

Száműzd a negatív energiákat

Használjátok ki a tavaszt arra, hogy a vele járó jó hangulatot a kapcsolatra is átragasszátok. A negatív energiákat soha többé nem lehet olyan jól száműzni az év során, mint most. Töltsetek sok időt a szabadban, kiránduljatok, élvezzétek a napsütést, gyakoroljatok közösen meditációt. Beszéld át partnereddel a rossz hangulatot okozó dolgokat, és szabaduljatok meg tőlük egyszer s mindenkorra.

Ne sajnáljátok rászánni az időt

Sok kapcsolat egyszerűen azért veszíti el varázsát, mert a partnereknek nincs elég idejük egymásra. Szánjatok időt egymásra. Ennek nem kell mindig órákból állnia. De minden áldott nap különítsenek el egymásnak néhány percet, amikor csak egymásra figyeltek. A mostanában egyre hosszabbodó nappalok kicsit könnyebbé teszik a nap megtervezését, mert nem érzitek azt, hogy öt órakor már vége is a napnak a korán jövő sötétség miatt.

x Promóció
x Promóció
A legjobb stresszoldó: a „dobozlégzés” technikája.

A legjobb stresszoldó: a „dobozlégzés” technikája

Tökéletes kaspó. Még a legszebb növény is csak a megfelelő kaspóban lesz igazán kiemelkedő dísze a lakásnak.

Tökéletes kaspó a dísznövényed számára