in

WOWWOW

AirPods trükkök: tippek a fülhallgató tisztításához

AirPods


A füllhallgató tisztitása előtt fontos leszögezni, hogy az AirPods Pro vízhatlan, de nem vízálló, tehát soha ne tartsd folyó víz alá.

A töltőtok megvédi az eszközt a legtöbb szennyeződéstől.

AirPods és Airpods Pro füllhallgató tisztítása:

  • Használj puha és száraz törlőkendőt, ami nem hagy szöszöket maga után.
  • Ha olyasmivel érintkezett az eszköz, ami foltot hagyott rajtot, a törlőkendőt enyhén nedvesítsd be, és töröld át vele az eszközt, de ügyelj arra, hogy a nyílásokba ne kerüljön nedvesség.
  • Ha fertőtleníteni szeretnéd a fülhallgatókat, csak 70 százalékos izopropil-alkohollal enyhén benedvesített törlőkendőt használj, és kizárólag a külső felületek tisztítására.
  • Alaposan szárítsd meg, addig pedig kerüld a használatát, és a töltőtokba se helyezd vissza.
  • mikrofont és a fülhallgató hálós részét egy fültisztító pálcikával egyszerűen megtisztíthatod, de az éles tárgyakat és a súrolószereket minden esetben kerüld!
Az AirPods hosszú ideig a társad lesz, de fontos, hogy rendszeresen ápold.

Fülharangok tisztítása

x Promóció
  • A fülhallgató tisztítása során fülharangokat húzd le a fülhallgatóról, és öblítsd le vízzel, de ne használj se szappant, se más tisztítószert.
  • Kiemelt fontosságú, hogy kizárólag száradás után pattintsd vissza ezeket a helyükre – a folyamatot felgyorsíthatod, ha egy puha és száraz ronggyal áttörölgeted mindkét harangot.

Az EarPods füllhallgató tisztítása megegyezik a fent leírtakkal, és az is fontos tanács szinte minden ilyen típusú műszaki eszköz esetében, hogy a csatlakozókat nem érheti víz, míg a hálós rész és a nyílások tisztításához egy tiszta és puha sörtéjű kefe használata ajánlott.

A töltőtokot tisztítás után csak akkor használd, ha teljesen megszáradt.

A töltőtok tisztítása

  • Alapvetően ebben az esetben is a puha törlőkendő az ideális választás. Ha nedves tisztítás vagy fertőtlenítés szükséges, a víz mellett az izopropil-alkohollal enyhén benedvesített törlőkendő használható.
  • Lightning-csatlakozókat nem nehéz felsérteni, ezért ügyelj arra, hogy soha ne használj éles tárgyakat, és a fémérintkezőket csak puha és száraz eszközökkel tisztítsd meg. A csatlakozókhoz használhatsz fültisztító pálcikát, vagy puha kefét is.

x Promóció
x Promóció
iPhone

Mikor cseréljek akkumulátort a telefonomban?

Hogyan tisztítsam az iPhone-t? Mutatjuk