in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Tökéletes kerti parti

Tökéletes kerti parti.

A meleg napok és a langyos esték miatt a nyár ideális időszak a szabadban tartott vacsora- vagy koktélpartikhoz. De ha a tökéletes kerti parti megrendezéséről van szó, érdemes kreatívnak, találékonynak és rugalmasnak lenni.

Ahhoz, hogy a kerti parti mindenki számára kellemesen teljen, és te se stresszeld végig az egész eseményt, érdemes szem előtt tartani az alábbi feladatokat, és jó előre gondoskodni néhány alapvető fontosságú hozzávalóról.

Válassz stabil helyet a kertben a partiasztalnak

Ha ételt, italt szolgálsz fel, válassz egy stabil helyet az asztal és a székek elhelyezéséhez, ahol a bútorok nem fognak ingadozni, és kevesebb a kiömlés vagy baleset esélye. Fektess be néhány széles fadeszkába, így a gyepre helyezve szilárd alapot vagy ideiglenes padlózatot hozhatsz létre.

x Promóció

Biztosíts védelmet az időjárási viszontagságok elől

Kínálj a vendégeknek nap- és árnyékolási lehetőséget egyaránt, hogy szükség esetén mindenki elrejtőzhessen a hőség elől. Remek ötlet egy baldachin vagy egy kis álló sátor felállítása, amelyet virágokkal díszíthetsz. Ha jön az este, a citronella gyertyák és a rovarirtó spray elengedhetetlen.

Gondoskodj a hangulatvilágításról

Ha estébe nyúló kerti parti a terv, pakold tele a kertet lampionokkal és védett tartóban levő teamécsesekkel. Semmi nem fogható a jól kiválasztott pontokra kihelyezett, dekoratív fények által biztosított, meghitt hangulathoz.

Legyen jól hallható, de nem túl hangos a zene

A megfelelő helyre kihelyezett hangszóró gondoskodni fog a 360 fokos hangzásról, még akkor is, ha nincs maximumra tekerve a hangerő. A JAYS s-GO Three vezeték nélküli bluetooth hangszóró kerek, trendi formavilága a legnevesebb skandináv hagyományok előtt tiszteleg, színei pedig Koppenhága és Göteborg stílusát idézi. Különleges kialakításával 360 fokban élvezheted a kiegyensúlyozott hangzást akár 10 órán át. 

Legyen szezonális a menü

Meríts ihletet az évszakból. Mindig jólesik a partit egy szezonális gyümölcsökből kevert, turmixolt itallal vagy egy nyári limonádéval kezdeni, friss menta- vagy levendulaágakkal. A nyári kézműves sörök is rendkívül népszerűek lesznek ebben a szezonban. Ha élelmiszerről van szó, a szezonális és helyi vásárlás az ideális. A jó ételnek nem kell drágának vagy díszesnek lennie. Ha az alapanyagok frissek és szezonálisak, akkor csak hagyni kell őket kibontakozni. Térj be a helyi termelői piacra, és kérdezd meg az árusokat, mi most a legjobb gyümölcsük, zöldségük, és ők hogyan szeretik elkészíteni a dolgokat.

x Promóció
x Promóció
Legjobb e-könyv újdonságok.

E-könyv újdonságok, amik még kellemesebbé teszik a nyaralásod

Mentális egészség.

Mentális egészség öt lépésben