in

Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Új telefonra vágysz? A készülékbeszámítás segíthet…

Az iCentre által kínált Készülékbeszámítási program segítségével megvásárolhatsz az iCentre üzletek termékkínálatából bármilyen Apple-terméket, okos eszközt, illetve akár kiegészítőket is, beleértve az akciós termékeket is, egyetlen fontos kitétellel: a vásárlás értékének mindig meg kell haladnia a beszámított eszköz értékét.

Az iCentre készülékbeszámitási programjában nem csak könnyebben juthatsz hozzá a legújabb iPhone, iPad és Mac modellekhez és prémium kiegészítőkhöz, de a cserét követően nem terhel a kellékszavatosság felelőssége sem, régi készüléked újrahasznosításával pedig a környezeted is kíméled.

A készülékbeszámítás menete

Készítsd elő használt, de működőképes eszközöd, töröld le róla személyes adataid, majd látogass el személyesen az iCentre Allee, Arena Mall, MOM Park vagy Infopark üzletek bármelyikébe. Egy értékbecslés keretében megvizsgáljuk a használt készülék állapotát, és megállapítjuk a készülék beszámítási értékét, ezt követően pedig a használt eszköz árát beszámítjuk bármilyen új eszköz vagy szolgáltatás árába.

x Promóció

A beszámítás során nemcsak Apple-termékeket veszünk figyelembe, kivéve, ha számítógépet szeretnél vásárolni: ebben az esetben kizárólag MacBook, Macbook Air vagy MacBook Pro készület áll módunkban beszámítani az új termék árába.

Az iCentre bármelyik üzletében készséggel rendelkezésedre állnak.

Ha új telefont vagy tabletet szeretnél vásárolni, az alábbi márkákat hozhatod be hozzánk: egy vagy akár több, a programban részt vevő Apple, Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, Xiaomi, Nokia, Motorola, Honor, Asus, Acer és Alcatel használt és kártyafüggetlen okostelefont, tablet esetében pedig Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Asus és Acer használt és kártyafüggetlen tabletet. Fontos, hogy üzleteinkben érdeklődj a programban résztvevő konkrét termékekről.

Így már tényleg csak egy lépésre vagy attól, hogy a megszerezd az áhított új eszközöd, élj a lehetőséggel!

x Promóció
x Promóció

Tartsd kontroll alatt otthonod hőmérsékletét!

Beázott az iPhone

Beázott az iPhone, mit tegyek?