in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Ünnepi smink, hogy jól mutass a fotókon

Karácsonyi smink.

Ha karácsonykor összegyűlik a baráti társaság, előbb-utóbb valakinek eszébe jut, hogy megörökítse a pillanatot. Íme 5 sminktipp, hogy mindig jól nézz ki a fotókon.

A nagyfelbontású képeket lövő okostelefonok korában érdemes elsajátítani azokat a sminkpraktikákat, amik segítségével nem rémülünk meg, ha viszontlátjuk magunkat az Instagramon.

Tegyünk fény az arccsontokra

Csillogjon viszont az arccsontunk és a szemöldökcsont, hogy szépen kiadják arcunk karakterét! Ezekre a részekre jöhet bátran a highlighter, ami itt az esetleges bőrhibákat is előnyösen korrigálja fényvisszaverő hatásának köszönhetően.

x Promóció

Mattítsuk a T-vonalat és a szem alatti részt

Ne vigyünk fel highlighteres korrektort a szem alá – válasszunk inkább matt verziót, vagy használjuk az alapozónkat. Így nem lesz túl erős a kontraszt a szemkörnyék és arcunk többi része között. Hasonlóképpen nem tesz jót a ragyogás a T-vonalunknak sem: mindig legyen nálunk színtelen ásványi púder vagy mattító papír.

Dolgozzuk össze a kontúrokat

A természetesen szép ható smink elkészítésének egyik legfontosabb fázisa a különböző állagú és árnyalatú termékek, és a szélek összedolgozása: a korrektort az alapozóval, a pirosítót a highlighterrel és az alapozóval, és így tovább. Vegyünk egy nagy tömött fejű ecsetet, és alaposan dörgöljük vele végig a sminkünket, különös tekintettel a haj és áll vonalára és a pirosító, bronzosító kontúrjaira.

Viseljünk élénk rúzst

Kísérletezzünk: találjuk meg végre azt a vörös rúzst is, ami nekünk szól. A sminkmesterek váltik állítják, hogy mindenkinek van egy árnyalat, ami jól áll, csak rá kell szánni az időt a felkutatására.

Felejtsük el a feketét!

Váltsunk színesre a szemsminket illetően is. A fekete tus helyett próbáljunk ki inkább egy türkizt, bíborvörös, vagy narancs árnyalatot. Ha csak egy közepesen vastag tusvonalat húzunk felülre, nem lesz közönséges a végeredmény.

+1 tipp a szép smink mellé

Lepjük meg magunkat és a többieket a baráti vagy családi ünneplés kézzel fogható fotóival. A LifePrint Instant Print kamera azonnal kiadja a fotókat, bluetooth-szal csatlakozik a telefonokra, és egyetlen töltéssel akár 20 képet is ki tud nyomtatni.

x Promóció
x Promóció
Karácsonyi ajándékötletek kamaszoknak.

Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak

Ajándék ötletek az idősebb korosztálynak