in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Védd meg kedvenc eszközeid épségét!

Így védd meg az eszközeidet.

Vettél egy jobb gépet, beszereztél egy áhított mobiltelefont? Nem árt, ha eszközeid védelméről is idejében gondoskodsz.

Néhány alapvető szabály betartásával jelentősen megnövelheted elektronikus eszközeid várható élettartamát. Nem ördöngösség egyik sem, érdemes őket megfogadnod!

Mechanikai védelem

Triviálisnak tűnhet, de az eszközeink legtöbbje mechanikai károsodások során adják be a kulcsot. Mire gondolunk itt? Nos, elsősorban a leejtett, összetört tabletekre, telefonokra és számítógépekre. Ezek az eszközök, készüljenek is a legjobb anyagokból, bizony könnyen károsodhatnak. A szakértők szerint jelentősen csökkenthetjük a károsodások előfordulását olyan egyszerű védelmi vonalak bevetésével, mint a kijelzővédő fólia, a telefon- és a laptoptok. A szakemberek állítják, a védőeszközök elhagyásával jelentősen nőhet a sérülések veszélye. Gyakori probléma, hogy folyadék éri a kedvenc kütyüinket. Nos, sok esetben a tokok, víztaszító táskák és fóliák használatával a kisebb, nedvesség okozta károsodásoktól megvédhetjük őket.

x Promóció

Az iCentre oldalán a legmenőbb tokok és táskák között válogathatsz, itt érdemes körbenézned!

Védd meg kedvenc eszközeid épségét!

Rendszeres karbantartás

Kevesen gondolnak rá, de a mindennapos használatban lévő eszközeink, akárcsak az autóink, időnként igénylik a karbantartást. Gyorsan merülő akkumulátorok, akadozó klaviatúra, lassulás, melegedés egytől egyig lehetnek a szakszerű karbantartás hiányára utaló tünetek. Eszközeinket ezért érdemes időnként átvizsgálásra és tisztításra beadnunk egy megfelelő szakszervizbe. Ne várjuk meg, amíg kedvenc eszközünk jelzi felénk, hogy nem érzi magát jól a bőrében. Ha rendszeresen átnézettjük őket, bizonyosan meg fogják hálálni és sokkal tovább és megbízhatóbban szolgálják majd a kényelmünket.

Gazdasági védelem

Az autónkat, lakásunkat többnyire biztosítások védik, az értékes eszközeink azonban többnyire nem rendelkeznek ilyen védelemmel. Pedig nem kis fejfájástól kímélhetjük meg magunkat ha ezeket a tárgyainkat is biztosítjuk. Lopás, sérülés, károsodás esetén egyáltalán nem mindegy, hogy a pótlásukhoz, javításukhoz szükséges anyagi fedezetet kinek kell állnia. Egy ilyen szituáció a legbosszantóbb pedig akkor tud lenni, ha a készülék még nincs kifizetve, így a hátralévő részletek is minket terhelnek.

x Promóció
x Promóció
Két pofonegyszerű gyakorlat a szellemi frissesség megőrzéséhez.

Két egyszerű gyakorlat a szellemi frissesség megőrzéséhez

Okoseszközök a biztonságért.

Okoseszközök a biztonságért