in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Very Peri – a legmenőbb cuccok a Pantone 2022 színében

Very Peri színű cuccok

A Very Peri melegséget és kreativitást sugall, nem csoda, hogy azonnal meghódította trendkövetők és trenddiktálók szívét egyaránt.

Minden év végén hírszámba megy, hogy a Pantone melyik színt választotta az eljövendő év árnyalatának. 2021-ben a cég meglepő húzással egy teljesen új színt kreált, a Very Perit, amely a lilának egy igen halvány, szofisztikált változata. A Pantone cég szerint ez a kreáció remekül érzékelteti az aktuális közhangulatot, a változást, aminek a küszöbén állunk. A kék árnyalat kapott egy rejtett vörös tónust, és a kék állandósága így remekül kiegészíti a vörös energikus vibrálását. A szín természetesen a divatcégeket is megihlette, bizton kijelenthetjük, hogy a halványlila holmiknak jó évük lesz 2022-ben. Íme a mi kedvenceink a jelenlegi kínálatból!

A kardigán, ami öltöztet

A Very Peri nagy előnye, hogy visszafogottsága miatt jobban kombinálható, mint a lila holmik általában. Egy oversize kardigán akár kabát helyett is viselhető.

x Promóció
Kardigán: Loveshackfancy – Net-á-porter

A trükkös felső

Nem csak a halványlila árnyalat, de a retró minták is újra fénykorukat élik. Talán van is összefüggés a kettő között, hiszen a hetvenes, nyolcvanas években is hatalmas slágernek számított a lila. Az alábbi top is bizonyítja, hogy az olyan merész színkombinációk is működőképesek lehetnek, mint a lila és a smaragdzöld együttese.

Felső: Mango

Very Peri melegítő

Ez az együttes maga a tökély, akár otthoni lazulásra, akár sportoláshoz, akár utcai viseletnek szánjuk. Mindenhol megállja a helyét.

Melegítőszett: Nike

Very Peri bébidoll

Mindenkinek kell egy olyan ruha, amit vészhelyzet esetén csak felkapunk, és már indulhatunk is, bárhová, bármikor, bármilyen alkalomra. Ez a lenge kis pamutruha az év Pantone színében pont ilyen.

Ruha: H&M

A tökéletes shopper

Minden belefér, mindent elnyel, mosható, és közben bármilyen szettet feldob friss, lendületes színének köszönhetően. Imádjuk!

Táska: Reserved

A stílusos telefontok

Nem csak mutatós, de praktikus is, hisz megfelelő védelemmel látja el az okostelefonodat. Odavagyunk a Decoded ECCO bőrből és ütésálló TPU-ból készült tokjáért, annak MagSafe kompatibilis, sima tapintású, klasszikus bőr dizájnjáért. 

Telefontok: Decoded ECCO

x Promóció
x Promóció
4 tipp, amivel feldobhatod a januárt.

4 tipp, amivel feldobhatod a januárt

Trendi kiegészítők, amelyek feldobják a szettedet

Trendi kiegészítők, amelyek feldobják a szettedet