in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Vezeték nélküli otthonra vágysz?

Vezeték nélküli otthon.

Szép kihívás, de nem lehetetlen.

Ha te is falra mászol a rengeteg töltőzsinórtól, hosszabbítótól és különböző egyéb kábelektől, amik a lakásod különböző pontjain éktelenkednek, böngészd át az alábbi tippeket, és találd meg a számodra legmegfelelőbb megoldásokat.

A sziluett mentén

A lógó zsinórok gyorsan eltűnnek, ha a legközelebbi bútor sziluettjéhez rögzíted őket – a hátsó részükre. Több helyen és netes webáruházban is kaphatók olyan kampók, amelyek a bútorokra ragaszthatók, és amelyekbe belet lehet tűrni a kábeleket. Erősítsd őket az íróasztal vagy tévéállvány lábaihoz, és ezek mentén vezess el minden huzalt, ami bezavar a képbe.

x Promóció

Rejtsd őket fiókba

Néhány kreatív módosítással az éjjeliszekrény fiókjában is eltüntetheted a földön parkoló, kábelek által túlcsorduló, porfogó hosszabbítók látványát. Elektromos fúrógéppel fúrj egy nagyobb nyílást az éjjeliszekrény hátsó lapjába, amely egy fali konnektor közelében található. Ezután vezesd át az elosztót a lyukon, és kétoldalas ragasztóval rögzítsd a zsinórt a fiók belsejében.

Rejtsd „hamis” könyvek mögé

A házban is rengeteg technikai doboz van – legyen az router, TV-doboz vagy egyéb cucc, amelyek nem igazán számítanak lakberendezési díszítőelemnek.

Mindezt elrejtheted egy dizájnos könyvsor mögé, ami viszont csak gerincében tűnik könyvsornak, igazából egy okosan kialakított tárolórekesz.

Ilyen típusú rekeszeket vásárolhatunk az Etsyn, de akár magunk is elkészíthetjük őket, a Youtube-on rengeteg tutrialvideó fellelhető a témában.

Válts vezeték nélküli eszközökre

Ma már számtalan készülékből létezik vezeték nélküli változat, legyen az hangulatvilágítás vagy épp hangszóró. Az Eve Flare hordozható okos lámpa. 1 töltéssel 6 órányi világítást biztosít. A Marshall Emberton kompakt hordozható hangszórója True Stereophonic és 360°-os hangzással bír, emellett több mint 20 órányi játékidővel órákig élvezheted a kiváló élményt. De érdemes megfontolni a vezeték nélküli kapcsolókra váltást is: az AQARA vezeték nélküli távkapcsoló alacsony energiafogyasztással működik, több okos kiegészítőt is vezérelhetsz általa egyetlen, kettős vagy hosszú megnyomással. Egy jó minőségű vezeték nélküli töltőállomás is hasznodra válhat. Az Adam Elements OMNIA Q5 vezeték nélküli töltőállomás egyszerre akár 5 különböző készülékedet is könnyedén feltölti. 

x Promóció
x Promóció
Vörös - a szezon színe.

A hódító vörös – eredeti és stílusos

iCentre Arena megnyító. Szuper Akciók!

Hihetetlen nyitási akciók az iCentre Arena Mall kínálatában