in ,

Vigyázó szemek – biztonságban a gyerekek

Tudd biztonságban a gyerekeket!

Mind arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat adjuk csemetéinknek, és a nap minden egyes pillanatában biztonságban tudjuk őket. A technológia szerencsére segítségünkre lehet. Tudd biztonságban a gyerekeket!

Ki ne szeretné folyton szemmel tartani a gyerkőcét? Mindannyan arra törekszünk, hogy megvédjük az utódokat – legyenek bármely életkorban – mindenféle veszélytől, balesettől, betegségtől. Illetve természetesen arra is, hogy a lehető legmegnyugtatóbb környezetet biztosítsuk neki. Mivel nem tudunk egyszerre több helyen jelen lenni, dobjuk be a technológia csodáit, és hívjuk őket segítségül. Íme, a leghasznosabb kütyük, amivel könnyebben vigyázhatunk a gyerekeinkre.

Az okos beltéri kamerák

Szeretnénk tudni, időben hazaért-e a csemete az iskolából, vagy elakadt valahol a hazafele úton? A Netatmo Welcome beltéri biztonsági kamerája képes az arcfelismerésre és a felismert személy nevét elküldi az okostelefonunkra. Üzenetet is kapunk róla, ha a család valamelyik tagja hazaért. A kamera akkor is figyelmeztet, ha egy idegen lép a házba. Az alkalmazásnak köszönhetően mindig láthatjuk, ki van a házban.

x Promóció

A nélkülözhetetlen bébiőr

Sokkal nyugodtabbak leszünk, ha profi bébiőr vigyáz szemünk fényére. Az iBaby Care M8 videó bébimonitor 360 fokos teret fed le, lehetővé teszi, hogy figyelhessük gyermekünket, bárhová is kóricáljon el a szobában. A beépített érzékelőknek köszönhetően a készülék figyeli a helyiség levegőminőségét, páratartalmát és hőmérsékletét, és értesít is bennünket ezek ingadozásáról.

A gyors állapotfelmérő

Főleg pici gyerekeknél igazán fontos, hogy olyan lázmérő legyen a háztartásban, ami gyorsan és megbízhatóan ad információt a baba állapotára vonatkozóan. Az iHealth lázmérő egy másodperc alatt ad pontos eredményt, mivel olyan érzékelőkkel van felszerelve, ami kizárja az érvénytelen méréseket.

A nyugodt alvásért

Az a gyerek, aki képes csukott ajtónál, teljes sötétben aludni, nos… ritka, mint a fehér holló. Ma már rengeteg fajta éjszakai fényt lehet kapni, a MiPow Playbulb Zoocoro lámpát viszont a távolból, a szülői hálószobából is kikapcsolhatjuk, ha nincs rá szükség. A Zoocoro ráadásul nem csak világít, hanem zenél is, hogy az altatási élmény maximális legyen.

x Promóció
x Promóció
kiterjesztett garancia, baleseti garancia.

Biztonság: baleseti és kiterjesztett garancia

Igy ápold: fókuszban a szőkített haj!

Így óvd télen, fókuszban a szőkített haj!