in

Imádom!Imádom! WOWWOW

Vissza az irodába: a legstílusosabb kiegészítők

A nyaralás, vakáció végeztével újra vár minket a munka. Akár hibrid megoldásban, home office-ban, vagy teljes idős irodai bejárással dolgozunk, az alábbi kiegészítők segítségünkre lehetnek, ráadásul még jól is mutatnak!

A munkahelyi környezet fontosságára már sokan felhívták a figyelmünket, hiszen csak megfelelő íróasztal, szék és egyéb kellékek mellett tudunk hatékonyan dolgozni. Persze az is fontos, hogy a tárgyak, amelyek munka közben körbevesznek bennünket, jó érzéseket ébresszenek bennünk: jó legyen rájuk nézni, használni őket. Ne csak hasznosak, praktikusak legyenek, de szépek is. Az alábbiakban olyan irodai kiegészítőket gyűjtöttünk össze, amelyek garantáltan feldobják majd a munkával töltött óráinkat.

1. Olvasólámpa

Asztalod dísze is lehet egy menő designlámpa, és ha meleg fényű égőt választasz bele, a hangulatodra is lazító, kedélyjavító hatással lesz. A Guache asztali lámpa réz verziója például kiváló választás.

x Promóció

2. EVE Flare Portable Smart LED

Hordozható, vezeték nélküli lámpa, melyet tetszés szerint használhatunk az irodai asztalon, vagy otthonunkban a hálószobában vagy a nappaliban is. Szerezd be itt!

3. Bullet Journal

Bár az élet ma már számtalan területe a digitális szférában zajlik, a papír alapú napló segíthet átláthatóbbá tenni a gondolataidat és a különböző teendőidet, kötelezettségeidet. A bullet journal típusú notesz ráadásul remek kreatív projektként is szolgálhat, hiszen te alakíthatod ki a beosztását a saját igényeidre szabva. Jó kézbe venni, jó ránézni a Firka noteszeire, és az már csak hab a tortán, hogy egy hazai műhelyben álmodták meg és készítik el.

4. Magic Keyboard

Könnyítsd, egyszerűsítsd az életedet, és szerezz be az iPad Prodhoz egy billentyűzetet. A Magic Keyboard konzolos lebegő dizájnja jóvoltából mágnesesen rögzítheted hozzá az iPadet, a dőlésszögét pedig tökéletesen az igényeid szerint állíthatod be. Ráadásul a tablet kijelzőjét és hátlapját is védi.

5. Hidrate Spark v3 okospalack

Ezzel az okospalackkal a munkahelyeden is nyomon követheted vízfogyasztásodat, LED fényeivel pedig emlékeztet, ha elhanyagolod a folyadékbevitelt. A puha markolatnak köszönhetően a HidrateSpark okos vizes palackot útközben is könnyen kézben tarthatod.

6. A tökéletes laptop tok

A Red Ant valódi bőrből készült MacBook-tokokat valóságos élmény kézbe venni. Gyönyörűek, stílusosak, és persze nem utolsósorban hasznosak is. iPad-edhez pedig ajánljuk a csodaszép Moshi VersaCovert!

7. iPad Pro (M1)

A SideCar-ral kiegészítő képernyőként használhatod MacBook-od mellett, M1-es chipjével pedig villámsebesen birkózik meg a legbonyolultabb feladatokkal is. Legyen szó 11 vagy 12,9 hüvelykes kijelzőről, szemkápráztató vizuális élményben lehet részed. 

8. Powerbank

Munkában és útközben is mindig elérhető maradsz, ha az Apple MagSafe akkumulátor töltőjét használod, amely tökéletes illeszkedik MagSafe kompatibilis iPhone-odhoz.


9. Egy töltő mindenek felett

A HyperJuice 100W-os töltő adapterével egyszerre töltheted a MacBook-ot, iPad-et, iPhone-t és AirPods-ot. A HyperJuice 100W-os töltőjével nem kell halmozni az adaptereket. 

10. Asztalod új dísze, a Satechi MagSafe kompatibilis töltő állvány

Képzelj el egy prémium anyagokból készült töltő állványt, amellyel egyszerre töltheted AirPods-odat és MagSafe kompatibilis iPhone-odat. 

11. Tökéletes iPhone tok

Az iDeal Of Sweden tokjai szemkápráztatóan szépek, mely jól mutat egy tárgyaláson, és garantáltan felkelti munkatársaid figyelmét. 

x Promóció
x Promóció

Illatgyertya otthon? Így csináld!

A három stílusbaki, amit a nők a leggyakrabban elkövetnek