in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Az idei nyár legjobb minimalista trendjei

Minimalista divat mindenkinek.

Öltözz fel 10 perc alatt! Az alábbi összeállítások egyszerűek, mégis mutatósak – nem kell sokat gondolkodni rajtuk. Minimalista trendek mindenkinek.

Idén nyáron hódít a minimalizmus, amiért mi – rohanó, állandó pörgésben levő, dolgozó nők – határozottan hálásak vagyunk. A minél egyszerűbb, annál jobb jegyében nem kell reggelente sokat törnünk a fejünket a ruhásszekrényünk előtt. A trendre ráadásul ráerősít az úgynevezett quiet luxury, azaz csendes luxus divatja is, amit olyan sztárok népszerűsítenek, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow. Itt semmi nem a hivalkodásról szól, hanem a jó minőségről, a kifinomult szabásvonalakról, visszafogott eleganciáról. Lássuk, melyek az idei nyár legpraktikusabb minimalista trendjei!

Fehér ing+jól szabott farmer

Egy örök klasszikus, amivel nem lehet mellélőni: 2023-as verziójában arra érdemes figyelni, hogy az ing ne a hagyományos, konzervatív szabásvonalat kövesse, hanem legyen kissé oversize, egyedi formával, vagy különleges megoldásokkal.

x Promóció

+TIPP: Az outfitet remekül feldobja, és jól idomul a minimalista elképzeléshez is a A Red Ant MacBook Air M2-höz készült, prémium, bőrből, kézzel varrt tokja. A MacBook Air pedig természetesen minden helyzetben és szinte minden alkalomra tökéletesen vagány „kiegészítő”.

Minimalista outfit.

Melegítő felső+lenge maxiszoknya

Hűvösebb estékre remek párost alkotnak ezek ketten: a melegítő sportosságát tompítja és nőiesebbé teszi a laza maxiszoknya. Viselhetjük saruval, de sima fehér tornacsukával is szuper lesz a szett.

+TIPP: Az összeállításhoz kiegészítőnek ajánljuk a sportosan elegáns Apple Watch okosórát például egy Nomad Sport szíjjal, amely modern és letisztult, sportos megjelenést biztosít az eszköznek.

Minimalista outfit.

Retró ruha

A vintage és a retró fénykorát éli, egy retró ruha pedig ideális választás lehet a minimalizmus híveinek is. Minden ruhatárba kell egy-egy látványos darab, ami önmagában, a legegyszerűbb lábbelivel kombinálva is öltöztet – egy karakteres szabásvonalú vagy mintájú vintage egyberuha pont ilyen!

+TIPP: Hozd vissza a modern időket a nosztalgikus szettbe egy MacBook Proval és a hozzá illő, valódi bőr Red Ant Urban tokkal.

Minimalista ruha.

Kosztüm mellénnyel

Ismerős ez a szett valahonnan? Nem csoda, hisz a jól szabott vászonmellény már a kilencvenes években is hódított. Hozzá most széles szárú, magas derekú vászonnadrág dukál, lehetőleg ugyanabban a színben.

+TIPP: Tedd még karakteresebbé ezt az összeállítást egy Apple Watch okosórával és az SLG kiváló, olasz dizájnú és minőségű bőr óraszíjaival.

Minimalista outfit.

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
5 fűszer, ami segít a fogyásban.

5 egyszerű fűszer, ami segít a fogyásban

iPad

Hasznos segítőtárs a konyhában: iPad