in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A legmenőbb cipőfazonok a nyárra

Legmenőbb nyári cipők.

Ha szeretnéd feldobni a nyári ruhatáradat egy új, trendi lábbelivel, az alábbi fazonok közül válogass! Ezek a legmenőbb cipőfazonok a nyárra.

Nincs új a nap alatt, és ez természetesen a cipődivatra is vonatkozik. Ezzel együtt a tervezők szezonról szezonra igyekeznek valamilyen új csavart belevinni a jól megszokott, bevált és közkedvelt darabokba, legyen szó ruhákról, táskákról vagy épp cipőkről, szandálokról.

A fehér sportcipő

Mindennel remekül kombinálható, és ma már akár esti viseletnek is be lehet vállalni, ha nem köt szigorú dress code. Nagy előnye, hogy rendkívül kényelmes, és akár hosszú városnéző sétáknak is nekivághatunk benne a nyaralás alatt.

x Promóció
Cipőfazonok a nyárra.
Sketchers

A balerina

Az elmúlt években kissé háttérbe szorult, de idén ismét hódít. És nem csak a balerinacipő, de a hozzá tartozó bokamelegítők is ismét divatosnak számítanak, bár nyáron ez utóbbira nem igazán lesz szükségünk.

Legmenőbb nyári cipőfazonok.
Miu Miu

A bumszli talpak

Tavaly nyáron nagyon divatosak voltak a vaskos talpú szandálok, és úgy tűnik, hogy a divatközönségnek még nem volt elég belőlük, mert 2022 nyara felé haladva ugyanolyan keresettek. A platform flip-flopok különösen figyelemre méltóak, ám kevésbé kényelmesek, mint a lábfejet jobban tartó szandálfazonok.

Legmenőbb cipőfazonok a nyárra.
Zara

Nyitott orrú cipellők

A mértani formával bíró, nyitott orrú cipők idén mindenütt hódítanak, legyen szó papucsokról, szandálokról, vagy félcipőkről. Az igazán trendi változatok izgalmas formájú törpesarkakkal érkeznek.

Legmenőbb cipőfazonok a nyárra.
Billini

Az éktalpú szandálok

Nosztagiafaktor kimaxolva! A platform talpak mellett az éktalpú lábbelik is visszajöttek, kissé futurisztikusabb formában, mint korábban. Érdemes olyat választani, aminek a talpunk alá eső része is meg van emelve kissé, nem csupán a sarka, vagy van benne egy puha talpréteg – azok a változatok sokkal kényelmesebbek lesznek.

Legmenőbb nyári cipőfazonok.
Jeffrey Campbell

x Promóció
x Promóció
Reziliencia fejlesztése.

Hogyan fejlesztheted a rugalmasságod? – Tippek a reziliencia növelésére

Így kombináld a vintage darabokat az újakkal

Így kombináld a vintage és a mai ruhadarabokat