in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Pakolási tippek nyaraláshoz

Pakolási tippek a nyaraláshoz.

Így lehet tökéletes a nyaralás kis csomaggal is.

Nyaralni a legjobb. Ami viszont nem annyira kellemes, az a pakolás. A szorongás, hogy kitaláld, mit pakolj be (és hogyan fog mindez elférni), kicsit elronthatja a nyaralás előtti izgalmat. Az alábbi pakolási tippek megkönnyíthetik a dolgodat.

Tekerd fel!

A gyűrődések elkerülésének és a helykihasználásnak a legjobb módja a feltekeréses módszer. Fektesd a felsőket elülső részükkel lefelé, hajtsd be az ujjakat, és alulról felfelé tekerd össze őket. A nadrágok esetében a szárakat tedd össze, és deréktól lefelé csavard fel. A nadrágokat és a felsőket a cipők és a kiegészítők előtt tedd a bőröndbe, a bőrönd felső, a fogantyújához közelebb eső részébe. Ezután tedd bele az egyéb furcsa formájú tárgyakat.

x Promóció

Alulra a nehezek

A nehezebb dolgokat, például a cipőket, a könyveket és táskákat tartsd a bőrönd lenti, kerekes végében. Ez az elhelyezés segít abban, hogy a táska állítva is stabil maradjon, és megakadályozza, hogy más tárgyak összenyomódjanak.

Próbáld ki az 5, 4, 3, 2, 1 módszert

Ha egy hétre utazol el, ez a trükk segít minimalizálni a ruhatáradat, hogy elférjen a poggyászodban. Öt szett zokni és fehérnemű, négy különböző felső, három alsó, két pár cipő, és egy kalap vagy kiegészítő – ennyi.

Kütyüket a kézipoggyászba

Először is próbáld meg csökkenteni, hogy mennyi műszaki cikket viszel magaddal a repülőre. Nemcsak maguk az eszközök foglalják a helyet, hanem a töltőik is. Vedd számba, hogy mire lesz ténylegesen szükséged ezen a nyaraláson; kell-e fényképezőgépet vinned, ha a telefonod úgyis nálad van? És ellenőrizd, hogy az úti céltól függően van-e szüksége speciális adapterre. A nélkülözhetetlen eszközöket pakold a kézipoggyászba, így mindig magad mellett, biztonságban tudhatod őket. A korszerű, biztonságos fedélzárral rendelkező, 23 literes THULE hátizsákban például könnyedén elférnek a hétköznapokon használt tárgyaid, beleértve laptopotod és a tableted. Praktikus elrendezésével, erős varrásaival és csúcsminőségű, víztaszító anyagával hosszú távú társad lesz, minden utazáshoz. Tartalmát biztonsági füllel zárhatod, ami lopásgátló és plusz védelmet nyújt eső ellen.

x Promóció
x Promóció
Kapcsolati válság közeleg!

4 jel, ami arra utal, hogy kapcsolati válság közeleg

Kültéri sport - erre figyelj!

Kültéri sport? Erre figyelj!